Geschenk voor iedere gelegenheid.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend, een vriendin, vader, moeder, kind opa of oma dan bent u bij de webwinkel van Ooye Vaar aan het goede adres. Bij Ooye Vaar kunt u een origineel persoonlijk geschenk laten maken met naam, tekst of illustratie, zo geeft u een uniek cadeau.

Voor iedere gelegenheid kunt u een gepersonaliseerd cadeau laten maken naar wens. Iedereen vindt het toch leuk om een cadeau te ontvangen welke speciaal gemaakt is voor jou?.

Kraamcadeau met naam.

U kunt een origineel en persoonlijk kraamcadeau als blijvend aandenken aan een bijzondere gebeurtenis geven. In alle kraamcadeaus wordt de gewenste naam, tekst, illustratie of gedicht verwerkt. De illustratie van het geboortekaartje wordt geborduurd op een lakentje , badcape of badjasje met naam. Wij gebruiken textiel van goede kwaliteit, alle artikelen zijn 100% katoen het badstof is 500grams.

Ontwerp zelf uw cadeau, maak een keuze uit de kleur van het textiel en borduurgaren, lettertype en afbeelding. Zo geeft u een persoonlijk cadeau voor een speciale gebeurtenis.Uw geschenk zal een blijvende herinnering zijn.

Huwelijksgeschenk

Laat een origineel cadeau maken voor het bruidspaar met de namen van de bruid en bruidegom,trouwdatum, afbeelding trouwkaart of een ludieke tekst. Zo ontvangt het bruidspaar een uniek geschenk op deze bijzondere dag uit hun leven. Kijk onder huwelijkgeschenk daar vind u bv een kussensloop set met duiven, ringen, hartje, namen en trouwdatum geborduurd. Ook leuk voor een "zoveel" jarig huwelijks feest.

Relatiegeschenk met bedrijfslogo geborduurd

Uw bedrijfslogo geborduurd op een geschenk voor uw medewerkers of relaties. Zo kunt u een uniek relatiegeschenk geven voor de feestdagen,jubileum, verjaardag of geboorte. Mail uw logo naar ons door of upload hem als u bestelt via de webshop.