kraamcadeau met naam
kraamcadeau met naam

Kraamcadeau met naam

Op zoek naar een kraamcadeau met naam voor een pasgeboren jongen of meisje? Dan ben je bij Ooye Vaar aan het goede adres. Bij Ooye Vaar kun je een origineel persoonlijk geboortegeschenk laten maken met naam, logo of afbeelding van het geboortekaartje zo geeft je een uniek kraamcadeau.

Een gepersonaliseerd kraamcadeau laten maken naar wens is een kraamcadeau waar aandacht aan is besteed. Iedere ouder vindt het leuk om een uniek cadeau te ontvangen dat speciaal gemaakt voor hun baby.

Persoonlijk kraamcadeau.

U kunt een origineel en persoonlijk kraamcadeau als blijvend aandenken aan de kerverse vader en moeder van een pasgeboren baby geven. In alle kraamcadeaus wordt de gewenste naam, logo of afbeelding verwerkt. Een gepersonaliseerd kraamcadeau is extra leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.
Hoe leuk is het om een badjasje te geven met de naam van de baby geborduurd aan je zus, beste vriendin of collega? Of je krijgt een lakentje voor wieg of ledikant met de afbeelding van het geboortekaartje erop geborduurd, dat is toch heel speciaal?

Zelf een kraamcadeau maken.

Ontwerp zelf een kraamcadeau, maak een keuze uit de kleur van het textiel en borduurgaren, lettertype en afbeelding. Zo maak je zelf een kraamcadeau, alleen hoef je het borduren niet zelf te doen. Een gepersonaliseerd kraamcadeau zal een blijvende herinnering zijn. Deze cadeau's worden vaak door de ouders bewaard.

Wij gebruiken textiel van goede kwaliteit, alle artikelen zijn 100% katoen het badstof is 500grams.

Ga naar ontwerpen om een voorbeeld te maken.

Relatiegeschenk met bedrijfslogo of club logo geborduurd

Het bedrijfslogo of club logo geborduurd op een kraamcadeau voor clubgenoten, medewerkers of relaties. Zo geef je een uniek kraamcadeau voor de geboorte van een kindje van een medewerker, medespeler of clublid. Mail uw logo naar ons door of upload hem als u bestelt via de webshop.


Kraamcadeau Amsterdam

Kraamcadeau met naam

Origineel kraamcadeau Amsterdam

Kraamcadeau met logo

Kraamcadeau met geboortekaart

Kraamkado geboortekaartjeGa naar de webshop voor unieke kraamcadeaus