Naailes Amsterdam
Naailes Amsterdam

Naailes Amsterdam

De naailessen geef ik in mijn atelier in Amsterdam. Wil jij je eigen kleding maken? Volg dan naailes en je leert alle fijne kneepjes van het vak.
Je leert o.a. omgaan met de naaimachine, hoe werkt de naaimachine, inrijgen van de machine, een spoel maken en keuze van de juiste naaimachine-naalden voor jouw stof.

Ook leer hoe je patronen moet overnemen en uit de stof knippen en hoe je je 1e kledingstuk in elkaar naait. Natuurlijk passen we samen je model aan op jouw lichaam en lengte. Zo je maakt al snel de mooiste en uniek kledingstukken.

Elke week werk je onder begeleiding van 1 vaste docent aan je eigen project.
Door de individuele hulp van mij kun je werken op je eigen niveau, dus of je nu beginner bent of al (veel) ervaring hebt, je leert hier alles wat je wilt.
Er zijn hier veel patroonbladen, maar je eigen patroon kan je natuurlijk gebruiken. Neem je eigen stof, fournituren en naaigerei mee voor je projecten.
De cursus start om de 3 of 4 maanden, maar je kunt tussendoor instromen zolang er plek is.


Workshop Flared broek


In mijn Atelier geef ik ook workshops aan om samen met mijn hulp je eigen kleding te maken.
De workshops zijn verschillend, momenteel staat de flared broek workshop op de planning.
Voor een workshop kan je je individueel aanmelden maar ook met vriendinnen. Minimaal 4 en max. 6 deelnemers per workshop om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.
Je gaat in deze workshop aan de slag met je eigen stretch stof, je knipt het patroon uit, rijg hem in elkaar en lock de flaredpants met de lockmachine in elkaar. De zoom doe je met de naaimachine.
Een workshop is de perfecte manier om te ontdekken of je kleding naaien leuk vindt. Of gewoon om een gezellige middag of 2 avonden met je vriendinnen te hebben. Ook de workshops geef ik zelf, ik heb al jarenlang ervaring met zelf kleding maken en het geven van naailes.


Workshop flared broek Amsterdam

Workshop Flared broek

workshop Flaredbroek Amsterdam

Flared broek maken

Zelf een flared broek maken

Flaredbroek workshop AmsterdamGa naar naailes of workshops voor meer informatie of aanmelden.